Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética

Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética
Author :
Publisher : Lulu.com
Total Pages : 51
Release :
ISBN-13 : 9781291156805
ISBN-10 : 1291156801
Rating : 4/5 (01 Downloads)

Book Synopsis Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética by : Sonia Julià-Sánchez

Download or read book Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética written by Sonia Julià-Sánchez and published by Lulu.com. This book was released on 2012-10-28 with total page 51 pages. Available in PDF, EPUB and Kindle. Book excerpt: Manual básico sobre la aplicación de propuestas nutricionales usando el índice y la carga glucémica en deportistas y personas con patologías asociadas al metabolismo de los carbohidratos. Esta guía resume ampliamente los diferentes estudios científicos existentes sobre el tema.


Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética Related Books

Uso clínico del índice glucémico: Manual básico para estudiantes de Nutrición y Dietética
Language: es
Pages: 51
Authors: Sonia Julià-Sánchez
Categories: Education
Type: BOOK - Published: 2012-10-28 - Publisher: Lulu.com

DOWNLOAD EBOOK

Manual básico sobre la aplicación de propuestas nutricionales usando el índice y la carga glucémica en deportistas y personas con patologías asociadas al m
Nutrigenetics
Language: en
Pages: 231
Authors: Dolores Corella
Categories: Medical
Type: BOOK - Published: 2018-07-10 - Publisher: MDPI

DOWNLOAD EBOOK

This book is a printed edition of the Special Issue "Nutrigenetics" that was published in Nutrients
The Analysis of Nutrients in Foods
Language: en
Pages: 251
Authors: D. R. Osborne
Categories: Health & Fitness
Type: BOOK - Published: 1978-01-01 - Publisher:

DOWNLOAD EBOOK

The chemistry, biological role and analysis of nutrients in food; Chemistry and biological role of macronutrients; Chemistry and biological role of micronutrien
Nutrition Education for the Public
Language: en
Pages: 228
Authors: Food and Agriculture Organization of the United Nations
Categories: Food
Type: BOOK - Published: 1997 - Publisher: Food & Agriculture Org.

DOWNLOAD EBOOK

Papers from the FAO Expert Consultation on Nutrition Education for the Public, 18-22 September 1995. - For the report of this conference, see FAO Food & Nutriti
Nutrition and Aging
Language: en
Pages: 266
Authors: Irwin H. Rosenberg
Categories: Science
Type: BOOK - Published: 2002 - Publisher: Karger Medical and Scientific Publishers

DOWNLOAD EBOOK

Humanity is aging. In the last century, life expectancy has increased by as much as 25 years, the greatest increase in 5'000 years of history. As a consequence